måndag 28 november 2011

Programmet för Stortorget 30 nov + Glöggdrickande 5 dec + Skor


Kära Spontansångare!

Här kommer hållpunkter för Stortorget 30 nov 2011:
1.Samling med uppvärmning på Stortorget 16.30 (jag kan bli sen, håller på med soundcheck)

2. 16.55 sjunger vi GOODAFTERNOON. Vi samlas i en klump - vandrar i klump med unison sång - delar under sången upp oss i 2 klumpar lämpligtvis i låga resp. höga stämman - sjunger kanon.

3. Efter lite prat från takscenen sjunger vi EN SÅNG OM FRIHET ganska nära takscenen.

4. Efter ytterligare prat och musik från Miriam Aida och hennes ackompanjatör Mats Andersson sjunger vi HÅLL MITT HJÄRTA ihop med Miriam (som sjunger Jag vet en dejlig rosa). Jag (från takscenen) sjunger första delen på vers 1 och ni kommer in på " Säg att du menar och vill mig väl...ni fortsätter sedan på vers 1 och sjunger sedan hela vers 2 och sedan första halvan på vers 3, alltså t.o.m. "Låt mig bara stanna här". Sen är ni tysta (resten av den sången alltså!) Jag sjunger hela tiden med er.

5. Ytterligare prat och musik och prat och sist sjunger vi tillsammans med Miriam och Mats WHAT A WONDERFUL WORLD. Mats kompar! Jag sjunger med låga stämman, och Miriam sjunger med melodin.
Det var det - ROLIGT ATT GÖRA DETTA TILLSAMMANS MED ER!

Nu till något annat: Tag med er glögg i termos nästa gång, så fixar Helena pepparkakor. Och vi tar en liten glöggpaus under körrepet 5 dec!

Och till sist: Uppe till höger på bilden ser ni de skor , storlek 48, som Birgitta från Höör köpte till den hemlöse mannen som Mona-Lisa hjälper - BRA VA?

Hälsningar från er hängivna köreldare Bodil

3 kommentarer:

  1. What?! skor hemlös man jag fattar nada :p :D

    SvaraRadera
  2. Aha! Mona-Lisa i kören gjorde en efterlysning i kören efter stoooora skor, storlek 48!

    SvaraRadera