tisdag 12 april 2016

Gatu-konsert på lördag, 16 april & Körresa till Grekland

Hej kära Spontankören och TACK för ett härligt rep igår!

Nu på lördag ses vi 11.30 utanför Konsum på Mårtenstorget. Där gör vi en snabb uppsjunging och börjar sen vår sjungande stads-turné. Vi vandrar mot Lund C och beroende på vår lust, ork och på vädret så gör vi 2-4 sjung-stopp. En preliminär plan är att vi sjunger lite på Mårtenstorget, vandrar vidare till Stortorget, gör ett stopp på gågatan och avslutar med en sång vid Lund C.

Efteråt ses vi som vill på Stadsbibliotekets café för lite kör-häng.  Där kan vi tillexempel dricka kaffe och prata om livet.

OBS: Om det regnar mycket så ställer vi in sjungandet, så om det verkar vara regnigt ute på lördag morgon, gå in på denna blogg så meddelar jag huruvida vi ställer in eller ej.

De låtar vi tar med oss ut på stan är:

-vi mår så bra (brevet)
-När regnet öser ner
-Låt mig värma din frusna själ
-kom och killa mig på ryggen
-Cykelen som e röd

-Älska mig för den jag är
-Snurra du min värld
-Hold on

Och OM vi känner för det:
-Sverige
-Sherry


Igår glömde jag att berätta att jag arrangerar en körresa till Grekland, Lefkas, där er kära kör-kollega Anna Papedelis Thomell har sitt hus. Bland annat er andra kära körkollega, Boel Billgren, ska åka med och det finns fortfarande några platser kvar till resan. Vi åker 16 maj och kommer hem 23 maj. kursavgift  + boende kostar 3200 kr om ni bor i ett dubbelrum, och 3600 :- om ni bor i ett enkelrum. 

Så ni som har sång, sol och avkopplings-absitnens efter att kör-terminen tagit slut är varmt välkomna att åka med på detta. För mer info, maila mig på sanna.k.martin@gmail.com.


Vi ses på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar