tisdag 6 december 2016

TACK för i söndags 4 dec + info om sång 20 dec i Malmö


KÄÄÄÄRA NI ALLA - STORT TACK FÖR SÅNGEN O SÖNDAGS 4 dec! NI ÄR HELT OTROLIGT UNDERBART SKÖÖÖÖÖNA! JAG BLIR GLAD OCH BERÖRD ÄNDA IN I MITT HJÄRTA.
EN YNNEST ATT FÅ SJUNGA MER ER!

- 20 dec i Malmö är ni välkomna att sjunga i Malmö. En mindre grupp liknande på Sångcaféerna. Det blir också en mindre grupp ifrån Röster Utan Gränser, min Malmökör.

Här först info om sammanhanget:
Det är på PTSD-center, en kommunal verksamhet i Malmö stad. Deltagare som samtliga visar symtom på posttraumatisk stress från krig, flykt eller tortyr. Alla deltagare är över 18 år och har varierande språkkunskaper i svenska (A-D nivå på SFI).  

Så, det är alltså här vi ska sjunga tillsammans med de som är där tis 20 dec kl 10.00 och får kaffe och socialiserar oss med dem vi ska sjunga med. Sedan sjunger vi 10.30 - 11.15. Vi kallar det för "Sjunga Svenska - Sjunga Tillsammans”.Vi sjunger enkla saker, små slingor, kanons, och dessutom refrängen på Sommaren är kort och Oboy (bara refrängen). Texterna förbereds av centrets Sfi-lärare. 

Här är en vägbeskrivning:
Från Malmö central kan ni ta buss nr 32 som går med jämna mellanrum och hoppa av vid Almtorget. Därifrån är det cirka 5 minuters promenad till centret. När ni kommer fram till Västra hindbyvägen 14 står det skyltat Jobb Malmö, ta er sedan rakt fram över parkeringsplatsen och ni kommer se skylten PTSD-center och en entré på vänster sida. Om ni kommer med bil finns det parkeringstillstånd att hämta i receptionen. Jag bifogar en liten karta över vägen från busshållsplatsen!
Hälsar er hängivna köreldare Bodil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar