tisdag 28 februari 2017

Vad vi sjunger nästa gång 6 mars + Påminnelse om att vi sjunger på avd också + nytt datum för framträdande + info körläger

Hej alla goa mänskor!

- Nästa gång fortsätter vi med dessa:

Mitt lilla fejs
Vill du, Kan du
Så skimrande var aldrig havet med Bach/Gounod
Tack för all mat vi fått
Kaffe utan grädde
Solen är född idag + Nu grönskar det

Vi satsar på att få till det med Taube/Bach/Gounod  - LYSSNA GÄRNA PÅ SOUNDCLOUD!
Och så sjunger vi mer på Nu grönskar det och Mitt lilla fejs!
Vi nosar också pyttelite på något nytt!

- 25 mars kommer vi att sjunga och berätta om kören på "Lund´s Integration Fair". Den är på Eoshallen, Arkivgatan 32. Det pågår mellan 13 - 15 och det är planerat så att vi sjunger en sång mitt i mässan, och sedan har vi en liten Prova-på vid 15-tiden. Kanske 20-30 min. Återkommer med exkat tid för sången vi ska sjunga mitt i mässan.

- Igår var det 25 körsångare som hade anmält sig till Körlägret - glädjande - Så blir det 5 till så blir det av - Jag håller tummarna!

- OBS, ni som kan och vill: 6 Mars  sjunger vi på våning 2 och 3.   Vi samlas i entréplan kl. 16.00! Vi håller på till 17.00 ungefär. TA GÄRNA MED UKULELE! Och ta också med nån fika så att ni har energi hela körövningen sen....
Vi sjunger t.ex: Vi mår så bra-lalalala, Vem har målat rosen röd-Jag har en cykel-Oboy, Kaffe utan grädde, Låt hjärtat va med, Tack för all mat vi fått, Mitt lilla fejs, Vill du kan du. 

Vi ses på måndag 6 mars hälsar er hängivna köreldare Bodil

OBS - Gissningstävlan: Vem är det som spelar på Ukulele? Svar ges på måndag.....Pris en kraaaaam.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar