tisdag 9 maj 2017

TACK FÖR DENNA TERMINEN + Datum framåt....

TACK KÄRA NI ALLA FINA SÅNGSPONTANISAR!

Det är en ynnest att få vara er köreldare - helt underbart och livgivande att få elda på er en gång i veckan och en och annan gång där emellan! Och här ska badas må ni tro! TACK TACK TACK!
Och fina Inga och så gott att hon fick en maskot! Se bild längst ner, TACK för fotot Solveig Dennbo!

Här kommer nu info om det som händer framåt:

- 16 juli har vi ett extrarep kl 14 - 16 och platsen är på Mårtenslund, fast denna gång i första rummet till vänster när man kommer in, det kallas för Café Kulan. Det är där en del av er brukar lägga era kläder. Kan ni inte vara med på detta extrarep, så är ni ändå med på konserten såklart! ALLA BEHÖVS OCH DET SKA BLI JÄTTEKUL!
Detta rep är för er som ska vara med på Österlen och sjunga på Körfestivalens måndagskvällskonsert 24 juli då vi har en 20-minuterskonsert på Österlen, Christinehofs slott. Vi delar kvällen med ett par körer till, bl.a. Röster Utan Gränser. Övning på plats före konserten. Samling där kl 17.30. Då övar vi och möter också vår kompiskör Röster utan Gränser! Konserten börjar med Tomelilla rockkör och sedan kommer en Gospelkör och sedan vi, Spontankören! och därefter Röster Utan gränser. Vi i Spontankören kommer att sjunga ca 19.30. 

Dessa sånger kommer vi att sjunga:
Vi säger hej - lalalala
Låt hjärtat vá mé
Kaffe utan grädde
Musik ska byggas utav glädje
Love me tender
Ska nya röster sjunga (tillsammans med Röster Utan Gränser)

- Använd vår gemensamma gruppmailadress för att hitta ett sätt att komma dit eller berätta att ni har plats i bil - alltså skicka ut ett mail för samåkning. Denna adressen når ju alla i kören: spontankoren@googlegroups.com

- Har ni inte ännu skickat in er egna mailadress för att vara med i ovanstående grupp så skicka in er adress till spontankoren@gmail.com, så lägger Linda in er i ovanstående gruppmailsadress.

- Höstterminens datum är 4+11+18+25 sep, 2+16+23 okt, 6+13+20+27 nov, 4 dec.
VÄLKOMNA!

Glad sommar och ALLT GOTT önskar er hängivna köreldare Bodil och här ser ni henne
med vår maskot Inga som just har fått en egen maskot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar