Hur går det till?

HÖSTENS DATUM 2017

4+11+18+25 sep, 2+16+23 okt, 6+13+20+27 nov, 4 dec.

VEM FÅR VARA MED?
Vem som helst oavsett ålder kan sjunga i denna kör - alla som kan andas och prata är välkomna! Då är man fullt kvalificerad - ingen körvana behövs alltså - och vi sjunger helt utan noter!!!!!!! 
Tycker du om att sjunga med på våra framträdanden, så är du mycket välkommen, och det brukar ge mersmak! Vill du hellre bara komma på våra övningar så är du också välkommen. 

Det går bra att prova på när som helst under terminen för 20 kr, och vill du sen vara med så betalar du för den resterande delen av terminen. Kom gärna och pröva dina vingar!

Ta med dina vänner, barn/barnbarn, föräldrar/far/morföräldrar, kollegor och - KOM!

Vi håller på kl. 18 - 20. VÄLKOMNA till Mårtenslunds Servicehus, Brunnsgatan 11 B. 

VAD SJUNGER VI, HUR ÖVAR DU HEMMA, SJUNGER VI FÖR ANDRA?
Vi sjunger allt mellan himmel och jord såsom svenska rock-poplåtar - amerikansk rock-blues - folkmusik/etno - galna sånger - sköna gamla visor/schlagers - interagerar gärna med publiken....
Sångerna och stämmorna finns som ljudfiler på hemsidan så att du kan sjunga hemma mellan övningarna, texterna lär du dig också på det sättet. 

Några ggr/termin sjunger vi för andra, både utomhus och inomhus - det varierar! Frivilligt att vara med förstås, men var gärna med, det brukar vara väldigt roligt och ger mersmak, när man väl provat på!

VEM LEDER KÖREN?
Inspiratören och musikern Bodil Bendixon har många års erfarenhet av att väcka oanad sångarglädje och livslust via musiken i de mest brokiga sammanhang. Hon lockar fram sången genom att lära ut sångerna på gehör (alltså inga noter!) och kombinerar det ofta med rytmer, rörelser och sociala, lustfyllda kontaktskapande övningar. Detta sammantaget gör att det blir lekande lätt! Läs mer om henne på www.tangotanten.se

PRIS
700 kr/termin = 12 ggr och är du ny kan du när som helst prova på en gång för 20 kr innan du bestämmer dig - vill du sen vara med betalar du självklart bara för den resterande delen av terminen.

Terminsavgiften betalas in på körens bankgiro 154-8189

KONSERTER OCH FRAMTRÄDANDEN GÖR VI! 
Vi sjunger gärna på gator och torg, för och med invandrare, äldre, funktionshindrade, sjuka, studerande, m.fl. och ibland gör vi någon större konsert. Det varierar allt från att sjunga för barn på sjukhus, äldre på vårdboenden, Lunds körfestival, Lund lyser, Handelsföreningen/city samverkan, Habo gård, gator och torg i Lund, Stadshallen...hör av dig om du vill att vi ska komma!

Informationskanaler:


Där kan du också ta del av andras körtankar och dela med dig!
-----------------------------
Kontakt:
Frågor/synpunkter om Spontankören: Maila till spontankoren@gmail.com
eller skriv på papper och lägg i Idé-lådan som finns på plats varje körövning.


Spontankören har stöd från:
Lunds Kommun,  Lunds Körfestival/Musik i Syd, Kulturens Bildningsverksamhet.

Sponsras av: Sparbanksstiftelsen Finn, 
Folke Ljungdahls Stiftelse.                                                        Inga kommentarer:

Skicka en kommentar